Oana Coantă

Sâmbătă, 1 august

Oana a fondat “Bistro de l’Arte” în Brașov exact acum 20 de ani. În 2019 Gault&Millau a desemnat-o „Femeia bucătar a anului”. Experiența ei și obsesia pentru ingrediente locale o fac unul din cei mai importanți chefi ai momentului. Oana va găti un meniu surprinzător centrat pe fructul-legumă simbol al verii: roșia.

TBD.

Nico Lontraș & Johnny Susala (2Chefs București).
Tema: „Bucătăria românească veche”

TBD.

Răzvan Cucui („Papa la Șoni”).
Tema „Carnea”

Condițiile de bază sunt:

  • accesul se face doar pe bază de bilete achitate în avans
  • în meniu e inclusă doar mâncarea și apa plată, băuturile se achită separat
  • nu se permite accesul cu copii sub 14 ani
  • nu se permite accesul cu animale de companie
  • în limita a 20 de locuri e disponibil transport cu microbuz dedicat (plecare la 12:00 din București, întoarcere la 20:00 în București, 30 lei de persoană)
  • banii pentru anulări se returnează:
    • 100% pentru anulări cu 10 zile înainte de eveniment
    • 50% pentru anulări făcute între 10 și 3 zile înainte de eveniment
    • 0% pentru anulări cu mai puțin de 72h înainte de eveniment
    • 100% pentru anulări din cauze de forță majoră demonstrabile, indiferent de momentul anulării.